top of page

Als grootste installateur van zandstraalfolies van de Provincie Antwerpen, is Media Noord dé absolute specialist voor de decoratie van ramen, deuren en glaswanden voor vrije beroepen:

Winkelvitrines (verkleuring van goederen)

Niet alleen op de behandelruimtes of kantoorruimtes zijn onze privacyfolies een ideale oplossing. Ook de wachtruimtes kunnen voorzien worden van een inkijkwerende glasfolie.

Op de etalage kan ook een belettering aangebracht worden, al dan niet met uw logo. Ook extra informatie zoals openingsuren, namen vennoten of artsen, website, … en alle andere nuttige informatie.

Onze Advocaten/rechts-klanten

Glazen dak onthaalbalie Justitiepaleis Antwerpen, www.lawcity.be (Strombeek), A-Law, GSJ Advocaten (Antwerpen), Caluwaerts & Uytterhoeven (Antwerpen), Berenboom Advocaten (Brussel), Van Outrive (Gent), Ashurts (Louizalaan Brussel), DLA (Antwerpen), kantoor Vercraeye Antwerpen - Mortelmans & Van Strydonck  Advocaten (Kapellen), De Meester & Van der Vloet (Hoogstraten), Vergucht & Conradi (Ternat), Lieve Mattheussen (Geel), Liesbeth Smets, CCS-CMS, ...

Meer informatie over zandstraalfolies op glazen scheidingswanden.

MEDIA NOORD IS DE GROOTSTE INSTALLATEUR VAN GLASFOLIES VAN DE PROVINCIE ANTWERPEN

bottom of page