top of page

We bieden diverse zonwerende en warmtewerende oplossingen, voor op kantoor als bij u thuis. We bieden u een vakkundige plaatsing van diverse folies en systemen om de warmte buiten te houden.

Zonwerende folies Media Noord

Heldere warmtewerende glasfolie

Onze heldere warmtewerende (en tegelijkertijd uv-werende ) glasfolie wordt voornamelijk op winkeletalages gekleefd. Terwijl de producten nog goed zichtbaar zijn in de etalage, wordt het hinderlijke uv-licht gefilterd.

Herhaaldelijk door ons geplakt bij volgende winkelketens: Daskalides Pralines, Manpower Interim, O’Cool, Würth, Fred & Ginger, … Deze glasheldere (vrijwel onzichtbare) glasfolie is daarnaast ook uitermate geschikt voor historische gebouwen, waar een onzichtbare noodzakelijk is.

Zo kleefden we deze folie onder andere op het Paleis Op de Meir, het kledingmagazijn van Rosas (Anne Therese De Keersmaeker), The Chocolate Line (Dominique Persoone) om het smelten van chocolade tegen te gaan. Anti-verkleuringsfolies (uv-werende folies) voor winkeletalages

Spiegelende warmtewerende glasfolie

De oudste maar nog steeds zeer doeltreffende warmtewerende en zonwerende folies zijn de spiegelende glasfolies.

Ondertussen meer dan 50 jaar op de markt, maar nog altijd zeer doeltreffend.Deze folie haalt een Total solar Energy Rejected van 80 %, wat een serieus temperatuursverschil tot gevolg kan hebben.

Een niet onbelangrijk bijkomend voordeel van de spiegelende warmte-werende raamfolie is zijn inkijk-werend / spiegelend effect.

MEDIA NOORD (FOLIEKLEEFERVARING SINDS 1993) IS DE GROOTSTE INSTALLATEUR VAN GLASFOLIES VAN DE PROVINCIE ANTWERPEN

bottom of page